1
Vriendinnenweekend

Vintage winkels in Zwolle

 1. 7

  De Overijsselse Diva

  Zoek jij continu naar vintage items van designermerken? Neem dan zeker eens een kijkje bij De Overijsselse Diva. Deze tweedehands dameskleding winkel in Zwolle verkoopt merken als Burberry, Louis Vuitton, Gucci en Chanel. Kleding, schoenen en accessoires: je bent hier aan het juiste adres! Ben je benieuwd? Neem eens een kijkje op hun Instagram (@dedivawinkels). Naast een vestiging in Zwolle, hebben ze ook vestigingen in Sneek en Haren.

 2. 6

  Stichting Kringloop Zwolle

  Stichting Kringloop Zwolle is het tweedehands paradijs voor schatjagers én voor mensen die graag een beetje op de centen letten. In de kringloop vind je veel verschillende soorten spullen: van kleding tot elektrische apparaten en van boeken tot meubels. En dit allemaal voor een voordelige prijs. Stichting Kringloop Zwolle heeft meerdere vestigingen dus je kan er ook een dagje uit van maken! Bij een van de vestigingen (Nieuwe Veerallee 12, Zwolle) zit zelfs een restaurant, dus plan hier een pauze in tussen al het snuffelen door.

 3. 5

  Hebbus!

  Bij Hebbus vind je spullen die een tweede (of derde, vierde) leven verdienen. Wil jij een nieuwe outfit scoren voor weinig of zoek je meubels voor in je nieuwe huis? Dan kun je hier terecht! Door tweedehands je kleding en spullen te kopen, draag je bij aan minder afval en productie waardoor je ook nog eens een bijdrage levert aan een beter milieu!

 4. 4

  Appel & Ei

  Met maar liefst 17 vestigingen is Appel & Ei verspreid door het hele land. Een van de vestigingen staat in het centrum van Zwolle. Appel & Ei neemt alleen maar kleding aan waaraan je niet ziet dat het al gedragen is. Kledingstukken die niet voldoen aan de eisen van Appel & Ei komen simpelweg niet in de winkel te hangen. Daarom is alle kleding die je in de winkels vindt schoon, netjes en kwalitatief in orde. En hier kun jij lekker tussen schatzoeken! De prijs die je betaalt is lekker voordelig voor wat je krijgt.

 5. 3

  Finders Keepers Vintage

  Levi’s 501, Dr. Martens, lammy coats en andere vintage parels vind je bij Finders Keepers Vintage in Zwolle. De jaren ‘60 tot jaren ‘90 kledingstukken zijn hand-picked en van goede kwaliteit. De kledingstukken koop je voor een eerlijke prijs. De medewerkers helpen je graag met het vinden van de juiste maten in de vintage winkel in Zwolle, maar ook via Instagram (@finderskeeperszwolle) beantwoorden ze graag al jouw vragen.

 6. 2

  Kringloop voor 'Red een kind'

  In Berkum én in Zwolle Zuid, zit de kringloop voor 'Red een kind'. Je bent van harte welkom in deze schone en ruime winkels, waar met enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers wordt gewerkt.

  Kom gerust even heerlijk snuffelen in het uitgebreide, verrassende en steeds wisselende aanbod. De netto opbrengst van de verkopen gaat naar projecten van Red een Kind waar ze kinderen helpen die nu nog in extreme armoede leven.

 7. 1

  Nog meer winkels...

  Op zoek naar nog meer kringloop en tweedehandswinkels in Zwolle? Dan is er een handig overzicht van deze winkels. Deze website biedt een uitgebreide lijst met kringloopwinkels en andere leuke tweedehandswinkels in Zwolle, inclusief hun locaties, openingstijden en eventuele bijzonderheden.