Vriendinnenweekend

Cocktails in Zwolle

Het Refter Stadscafé

Om je avondje cocktails drinken in Zwolle af te trappen, is Het Refter Stadscafé the place to be. Dit sfeervolle adres bevindt zich in het centrum van Zwolle en is voorzien van een gezellig terras en een nóg gezelliger interieur. Naast een heerlijk avondje Bourgondisch genieten, is dit restaurant ook een echte aanrader voor lekkere cocktails in Zwolle. Je vindt de speciale cocktailbar op de bovenste verdieping!

Stadscafé Blij

Heb je na de eerste cocktail in Zwolle wel een beetje trek? Dan wordt de volgende stop Stadscafé Blij! Ze hebben namelijk heerlijke snacks voor bij de cocktails. Als je moeite hebt met kiezen, kun je dit populaire plekje misschien beter overslaan, want je hebt hier héél veel keuze! Van frozen slush cocktails tot muddled cocktails, je vindt het hier allemaal! Tip: je kunt hier ook het unieke High Cocktail arrangement boeken. Je ontvangt dan drie cocktails en verschillende hapjes tegen een goed prijsje.

The Dublin House

De volgende stop tijdens de cocktail tour is whiskeywalhalla The Dublin House. Dit stekkie staat vooral bekend om zijn grote aanbod aan whisky's, maar het beschikt ook over een uitgebreid cocktailmenu! Bestel bijvoorbeeld de bijzondere cocktail Dublin House Sour of proef de klassieke Mojito. Tip: elke maandag is het cocktailavond en betaal je slechts €7,50 voor een cocktail!

The Peacock

The Peacock: een gloednieuwe cocktailbar in hartje Zwolle. The Peacock vind je boven The Dublin House. Sterker nog: je moet door The Dublin House om in The Peacock te komen. Maar, je komt er niet zomaar. Ergens in The Dublin House vind je een Engelse telefooncel. Om de deur naar The Peacock te openen moet je een geheime code invullen. Weet jij de code te ontrafelen? Cocktails drinken in Zwolle is nog nooit zo spannend geweest...

Cocktailtour in Zwolle
Cocktailtour in Zwolle

Bistro de Kwaak

Is het lekker zonnig buiten? Dan is Bistro de Kwaak een echte aanrader! Deze bistro bevindt zich namelijk in een historisch pand aan de Thorbeckegracht. Je kunt hier heerlijk aan het water zitten en bovendien telt de drankkaart hier een aantal heerlijke cocktails. Geniet van een verfrissende Cuba Libre en spot alle boten die langs komen varen. Iemand zin in een lekkere cocktail in Zwolle?!

JaffaJaffa

Ook JaffaJaffa is perfect voor een lekkere cocktail in Zwolle. Dit prachtige restaurant biedt naast wereldwijde gerechten ook unieke cocktails. Ga bijvoorbeeld voor de JaffaJaffa Daiquiridaiquiri, Skhug Margarita of de Mojito Casablanca. Er is voor ieder wat wils bij JaffaJaffa!

JaffaJaffa
JaffaJaffa

Ensemble

Ensemble is dé perfecte afsluiter voor een cocktailtour in Zwolle. Dit Zwolse pareltje heeft een groot aanbod aan unieke cocktails, waaronder cocktail milkshakes, seizoenscocktails en de lekkerste mocktails. Ook als je de cocktailtour wilt afronden met lekkere snacks of misschien een diner, zit je hier helemaal op je plek. De menukaart is hier rijk aan heerlijke gerechtjes!

Waar ga jij naartoe voor de lekkerste cocktails in Zwolle?