Met vrienden

Groepsuitjes in Zwolle

Uitjes voor de hele vriendengroep

Bioscoop in Zwolle
Bioscoop in Zwolle

Borrelen op het terras en samen uit eten gaan met je vrienden kan nog wel eens eentonig worden. Kies daarom voor een origineel groepsuitje in Zwolle. Of je nou op zoek bent naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeestje of gewoon een gezellig dagje weg met je vrienden wilt plannen, deze groepsactiviteiten in Zwolle staan garant voor een en al gezelligheid. Ter inspiratie hebben wij de leukste groepsuitjes in Zwolle alvast voor je op een rijtje gezet. Pak snel jullie agenda’s erbij om dit uitje te plannen!

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen: een escaperoom. Een breinbrekende en spectaculaire activiteit voor jouw vriendengroep. The Great Escape Zwolle is erg populair en beschikt over prijswinnende escaperooms. Je hebt hier keuze uit zowel indoor als outdoor escape rooms met uiteenlopende thema’s. Het draait er allemaal om dat je een ruimte zo snel mogelijk probeert te ontsnappen door raadsels, puzzels en andere uitdagingen op te lossen. The Mission is de meest populaire escape room van The Great Escape Zwolle.

The Great Escape Zwolle
The Great Escape Zwolle

Ook bij Escape Zwolle kun je terecht voor een unieke escape room ervaring. Daarnaast kun je hier ook kiezen voor een citygame. Dit is een spel dat zich afspeelt in de binnenstad van Zwolle. Voor zowel Zwollenaren als toeristen een echte aanrader. In de city game Unsolved ga je bijvoorbeeld door middel van augmented reality op zoek naar de ontvoerde Maarten. Ga samen met je vrienden op zoek en ontdek of jullie samenwerkingstalenten net zo sterk zijn als jullie vriendschap.

Actieve groepsuitjes in Zwolle

Om écht lekker actief te zijn, ga je naar buiten. Klim- en Outdoorcentrum Yosemite is de perfecte plek in Zwolle voor actieve groepsuitjes in de buitenlucht. Paintballen, boogschieten en suppen: het kan hier allemaal!

Tijdens een potje paintballen combineer je de spanning en sensatie uit je veelbekeken series met je favoriete gezelschap. Gekleed in camouflageoveralls klim, spring en ren je over het terrein met obstakels. Schakel de tegenstanders uit met paintballs en verover de vlag van de tegenpartij.

Racen over de kartbaan in Zwolle

Kartcentrum Zwolle
Kartcentrum Zwolle

Zijn jij en je vrienden echte adrenaline junkies of Max Verstappen fans? Ga dan karten in Zwolle! Stap in de supersonische karts op de indoor kartbaan bij Kobalt of ga voor de échte race ervaring op de outdoor baan van Kartcentrum Zwolle. Met de 200cc karts scheur jij over de ruim 500 meter lange kartbaan. Dé kans om te ontdekken of die ene vriend(in) van je ook echt zo snel kan rijden als ‘ie beweert! Haal de Max Verstappen in jezelf naar boven en race de baan af.

Tip: bij Kobalt kun je jullie kart avontuur combineren met een VR-ervaring. Waan je in de wereld van virtual reality, waarin het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor een reis naar planeet X of ontdek wie De Mol is tijdens een reis naar Nieuw-Zeeland.

Bootje varen door de grachten van Zwolle

Nu de temperaturen omhoog gaan en de jurkjes en korte broeken weer uit de kast kunnen worden gehaald, zijn de grachten van Zwolle een heerlijke plek om te vertoeven. Huur een boot en geniet op het water van het zonnetje. Het groepsuitje is helemaal compleet als je kiest voor de BBQ Donut. Gezellig samen barbecueën terwijl je door de historische grachten van Zwolle dobbert. Lekker koud biertje of wijntje erbij en het uitje met je vrienden kan niet meer stuk!

BBQ Donut
BBQ Donut

Een andere activiteit op het water van Zwolle is suppen. Bij stand up paddling sta je op een soort surfboard en verplaats je je door middel van een padel. Een super leuke watersport in Zwolle! Maak een stop bij Café ‘t Beugeltje en zet vervolgens je sup-tocht weer voort door de grachten van Zwolle. Andere watersporten die je samen met je vrienden kunt beoefenen in Zwolle zijn kanoën, waterfietsen of kajakken.

Verken Zwolle en omgeving met de Solex

En tot slot: maak met z’n allen een tour door Zwolle en omgeving op de Solex. Dit geeft je de kans om de Hanzestad en omliggende dorpen te verkennen en van de zomerse temperaturen te genieten. Het gepruttel van de solex en de gezelligheid van je vrienden zijn alle benodigdheden voor een geslaagd groepsuitje in Zwolle!

Stippel een route uit langs alle highlights van Zwolle en het wordt gegarandeerd een dag om nooit te vergeten. Veel plezier!