Vriendinnenweekend

Cocktailtour in Zwolle

De Belgische Keizer

De leukste start van je cocktailtour in Zwolle is bij De Belgische Keizer. Dit sfeervolle adresje bevindt zich in het centrum van Zwolle en is voorzien van een gezellig terras en een nóg gezelliger interieur. Naast een heerlijk avondje Bourgondisch genieten, is dit restaurant ook een echte aanrader voor een lekker drankje. Zo kun je bij dit sfeervolle adresje namelijk zelf je cocktails maken! Kies jij voor een van de klassieke cocktails of bedenk je je eigen recept?

Stadscafé Blij

Heb je na al die cocktails wel een beetje trek? Dan wordt de volgende stop Stadscafé Blij! Als je moeite hebt met kiezen, kun je dit populaire plekje misschien beter overslaan, want je hebt hier héél veel keuze! Van frozen slush cocktails tot muddled cocktails, je vindt het hier allemaal! Tip: je kunt hier ook het unieke High Cocktail arrangement boeken. Je ontvangt dan drie cocktails en verschillende hapjes tegen een goed prijsje.

Bistro de Kwaak

Is het lekker zonnig buiten? Dan is Bistro de Kwaak een echte aanrader! Deze bistro bevindt zich namelijk in een historisch pand aan de Thorbeckegracht. Je kunt hier heerlijk aan het water zitten en bovendien telt de drankkaart hier een aantal heerlijke cocktails. Geniet van een verfrissende Cuba Libre en spot alle boten die langs komen varen.

The Dublin House

De volgende stop tijdens de cocktail tour is het splinternieuwe whiskeywalhalla The Dublin House. Dit nieuwe stekkie staat vooral bekend om zijn grote aanbod aan whisky's, maar het beschikt ook over een uitgebreid cocktailmenu! Bestel bijvoorbeeld de bijzondere cocktail Dublin House Sour of proef de klassieke Mojito. Tip: elke maandag is het cocktailavond en betaal je slechts €7,50 voor een cocktail!

Cocktailtour in Zwolle
Cocktailtour in Zwolle

Ensemble

Ensemble is dé perfecte afsluiter voor een cocktailtour in Zwolle. Dit Zwolse pareltje heeft een groot aanbod aan unieke cocktails, waaronder cocktail milkshakes, seizoenscocktails en de lekkerste mocktails. Ook als je de cocktailtour wilt afronden met lekkere snacks of misschien een diner, zit je hier helemaal op je plek. De menukaart is hier rijk aan heerlijke gerechtjes!