Vriendinnenweekend

High tea met vriendinnen in Zwolle

Bijkletsen onder het genot van een high tea in Zwolle

Een high tea is perfect om jezelf en je favoriete gezelschap eens lekker te verwennen. Neem je vriendinnen, (schoon)moeder of collega’s mee en geniet een middag lang van thee en lekkere zoete en hartige hapjes. We hebben de afgelopen tijd lang genoeg thuis doorgebracht en je hebt waarschijnlijk al je favoriete series al uitgekeken. Tijd om weer eens gezellig af te spreken en lekker bij te kletsen. Zwolle is een stad vol verrassende scenario's en unieke settings en die kun jij ontdekken tijdens een gezellige high tea in Zwolle met je vriendinnen. Echt even tijd voor jullie samen!

Een high tea in Zwolle is ook erg geschikt om te geven als cadeau. Verras je beste vriendin bijvoorbeeld met een high tea bij een van onderstaande plekjes. Zo’n gezellig uitje is natuurlijk het állerbeste cadeau!

Bijkletsen bij de Gillende Keukenmeiden
Bijkletsen bij de Gillende Keukenmeiden

High tea in een unieke setting

De Gillende Keukenmeiden is een van de plekjes in Zwolle, waar je terechtkunt voor een overheerlijke high tea. Deze kleine mangerie is super knus en in het kleine keukentje wordt al het lekkers klaargemaakt. Schijnt het zonnetje? Neem dan plaats in de gezellige tuin! Hangstoelen, tapijtjes, knusse bankjes en retrostoelen: een en al charme en gezelligheid. De high tea bestaat uit lekkere broodjes, scones, chocolade, taart en natuurlijk héél veel thee. Niet onderdeel van de high tea, maar wel een van onze favorieten: de chocoladecroissant op de menukaart van de Gillende Keukenmeiden. Wie weet kun je hier nog een keer voor terugkomen!

High bite: Franse kazen met bubbels

Villa Suikerberg
Villa Suikerberg

Ruim terras, mooi uitzicht en bovenal een high tea délicieux, allemaal te vinden bij Villa Suikerberg. De high tea bestaat uit een combinatie van zoete en hartige hapjes, waaronder huisgemaakte quiche, sandwiches, scones en bonbons.

Een andere optie is de high bite van Villa Suikerberg. Zeer geschikt als je in plaats van zoetige hapjes een keer iets anders wilt proberen. De high bite bestaat uit verschillende soorten kaas, brood, charcuterie en warme tapas. Het is net een Franse borrelplank! Maak het helemaal af door er een lekker fles champagne bij te bestellen! De menukaart is voorzien van een divers aanbod aan lekkere flesjes bubbels en wijn. Het zal je aan niets ontbreken bij Villa Suikerberg!

High tea op bijzondere plekjes in Zwolle

High tea Barista Café
High tea Barista Café

Aan het eind van de Diezerstraat vind je nog een ander adresje voor een high tea in Zwolle, namelijk: Barista Café. Dit hippe plekje in de Diezerstraat is modern, maar warm ingericht. Op de menukaart staan naast veel verschillende drankjes en ontbijt- en lunchgerechten ook snacks en natuurlijk de high tea. Jullie zullen verwend worden met onder andere een soepje, sandwiches, zoetigheden en andere heerlijke bites. Wat heb je nog meer nodig om lekker bij te kletsen?

Van een moderne, trendy plek gaan we nu naar Het Vliegerhuys, een brasserie gehuisvest in een monumentaal pand met prachtige binnentuin en klassieke invloeden. De geschiedenis van het pand gaat terug naar het jaar 1450 en dient al ruim 30 jaar als dé plek van Brasserie Het Vliegerhuys. Het interieur, bestaande uit hoge plafonds met ornamenten, kroonluchters en kunstwerken is adembenemend. Deze klassieke architectuur en stijl is een grote overeenkomst met veel authentieke gebouwen in Parijs. De high tea van Het Vliegerhuys maakt de beleving helemaal af. Geniet van de huisgemaakte patisserie, quiche, scones en andere heerlijkheden. Deze plek, de high tea en natuurlijk het gezelschap zul je niet snel vergeten!

High tea met vriendinnen
High tea met vriendinnen